DESPRE NOI

Bine ati venit la Expresscomp! Studiul indelungat al fenomenelor financiare, precum si un numar mare de ore de munca, ne-au adus in situatia de a fi, in prezent, printre primele optiuni ale clientilor! In aceasta sectiune veti intalni o echipa uimitoare, ce este in permanenta gata sa va ajutam cu tranzactiile dumneavoastra financiare online. Miza noastra este o actualizare zilnica a site-ului, astfel incat sa nu va confruntati niciodata cu probleme atunci cand efectuati tranzactii.

ECHIPA

boss

SEAN PIERRE MOREAU

CEO SI CO-FONDATOR

β€žIn primul rand, vreau sa multumesc echipei mele pentru ca m-a ajutat sa implinesc acest vis. Expresscomp a fost fondata acum 3 ani de Rodrigo, impreuna cu mine. Am fost doi tineri, care visam la cel mai bun site de plati online si am incercat din greu sa ne indeplinim visul, muncind din greu, pana cand am reusit! ”

work-2

RODRIGO MICHEL

CO-FONDATOR

„Fiti atenti aici! Lucram extrem de mult pentru a deveni site-ul de plati numarul unu in lume, iar datorita tuturor clientilor nostri, care ne ofera increderea lor, suntem motivati sa facem un site din ce in ce mai bun sim ai complex. ”

Mizam intotdeauna pe o echipa profesionista, care a dezvoltat in permanenta noi strategii si abordari, pentru a construi si a dezvolta o noua si puternica platforma de plata online. Proiectantul site-ului – ALAIA ROMA, este bine pregatit si inoveaza in mod constant, pentru a dezvolta interfata de plati, analistul – BRENDA MOLLIS, aduce adesea idei noi, folosite de cele mai multe ori la modul in care ne dezvoltam sistemul, consilierul servicii clienti – PHILIP BOYER, este responsabil cu pregatirea tuturor agentilor ce tin de serviciul clienti, asigurandu-se ca toti sunt pe deplin pregatiti sa raspunda la orice intrebare, agentul nostru de marketing – ROSALIA LOPEZ, ne ajuta pentru ca site-ul nostru sa fie cunoscut de catre persoanele care cauta un serviciu de plati consolidat precum Expresscomp si, in cele din urma, expertul financiar – HENRY GARNIER, este aici pentru a ne ajuta sa construim planuri financiare personalizate pentru persoanele fizice si pentru afacerile detinute de acestea.

worf-f-2

ALAIA ROME

WEB SITE DESIGNER

worf-f-1

BRENDA MOLLIS

ANALIST

work-1

PHILIP BOYER

CONSILIERUL SERVICII CLIENTI

client-1

ROSALIA LOPEZ

AGENT MARKETING

client-5

HENRY GARNIER

EXPERT FINANTE

NEWSLETTER

Introduceti adresa e-mail si veti primi ultimele noutati in fiecare saptamana!

Contact