CELE MAI USOARE MODURI IN CARE PUTETI FOLOSI UN PORTOFEL ELECTRONIC, ECONOMISIND IN ACELASI TIMP BANI

Nu este un secret faptul ca portofelele electronice si-au facut cu greu loc in viata noastra financiara, dupa ce de-a lungul anilor acestea au trecut printr-o serie de esecuri, mai mici sau mai mari. Portofelele digitale s-au dovedit in final una dintre cele mai potrivite optiuni pentru fiecare, ce ne ofera acces la tranzactii online rapide si eficiente. Flexibilitatea acestora ne face sa ne gandim de doua ori inainte de a mai vizita un magazin traditional pentru a cumpara diverse produse, sau de a folosi serviciile financiare oferite de bancile traditionale. Portofelele electronice s-au transformat de-a lungul timpului in platforme online de plati, care ne permit sa economisim bani, sa ii transferam rapid si sa cumparam produse, totul sigur, usor si eficient.

DE CE SA FOLOSIM UN PORTOFEL ELECTRONIC IN LOCUL BANILOR?

Oamenii cauta intotdeauna sa compare si sa selecteze tot ce este mai bun pentru ei, iar viata financiara nu are cum sa faca exceptie. Exista mai multe motive pentru care portofelele electronice devin extrem de populare, iar unul dintre cele mai importante motive se datoreaza crizei recente cu care se confrunta lumea, cea in care sanatatea este pe primul plan si in care contactul fizic trebuie evitat pe cat posibil; utilizarea portofelelor electronice devine astfel cea mai indicata metoda de plata, deoarece toate tranzactiile se desfasoara in acest moment cu ajutorul unui smartphone sau al unui laptop, de acasa sau de la serviciu. Datorita portofelelor digitale puteti economisi bani in multe feluri: spre exemplu, exista taxe pe care bancile traditionale le aplica atunci cand transferati bani, iar acestea sunt, de regula, foarte consistente, dar in cazul in care folosim portofele digitale acestea devin extrem de mici, chiar in cazul unor transferuri internationale.

 

Pe de alta parte, numerarul poate reprezenta un risc atunci cand trebuie sa-l transportati intr-un loc in altul, si este locul perfect de dezvoltare pentru bacterii sau virusi (inclusiv Covid19).

CE PUTETI FACE PENTRU A ECONOMISI BANI IN CAZUL UTILIZARII UNUI PORTOFEL ELECTRONIC

Mai mult decat atat, portofelele digitale ne ofera, de cele mai multe ori, o serie de tranzactii gratuite, pe care le puteti utiliza atunci cand aveti de a face cu transferuri recurente, plati automate lunare etc. Daca doriti sa economisiti cat mai mult posibil, puteti selecta portofelul digital cel mai apropiat de necesitatile zilnice si puteti astfel beneficia de oferte speciale si taxe mici, ce sunt personalizate pentru nevoile financiare ale fiecaruia. Este un lucru bine cunoscut faptul ca tranzactiile internationale sunt costisitoare si necesita timp si rabdare, deoarece trebuie parasiti confortul domiciliului si sa gasiti o banca sau o agentie financiara specializata pentru schimburi si tranzactii internationale, dar toate aceste inconveniente pot disparea in cazul in care utilizati un portofel electronic!

 

Avantajele acestuia sunt cu atat mai mari, cu cat in acest caz puteti transfera bani sau achizitiona diverse produse in numai cateva minute, economisind astfel timp si bani, datorita taxelor mici pe care le veti plati.

UTILIZATI-LE INTELEPT!

Puteti utiliza portofele digitale selectand cele mai bune planuri pentru necesitatile fiecaruia; astazi putem alege dintr-o varietate de portofele electronice, fiecare cu beneficiile sale, iar acest lucru se poate face foarte usor, cu o simpla cautare pe internet.

NEWSLETTER

Introduceti adresa e-mail si veti primi ultimele noutati in fiecare saptamana!

Contact