CUM FUNCTIONEAZA EXPRESSCOMP

CUM FUNCTIONEAZA EXPRESSCOMP

Cand luati decizia de a va deschide un cont la noi, veti vedea cat de usor este sa faceti tranzactii financiare, economisind astfel timp si bani! Dupa cum am mentionat deja, avem trei optiuni diferite pregatite pentru clientii nostri, iar agentii nostri sunt pregatiti sa va ajute sa selectati cea mai potrivita metoda.

 

Expresscomp este o platforma de plata online ce ofera o gama larga de optiuni tranzactionale pentru clientii care doresc sa cumpere diverse produse sau servicii, sa economiseasca, sa trimita si sa primeasca bani in strainatate, astfel:

  • In primul rand, puteti contacta unul dintre agentii nostri ce isi desfasoara activitatea in cadrul serviciului clienti, pentru a primi sfaturi cu privire la ce cont sa va alegeti, dupa care va inregistrati si incepeti sa va familiarizati cu interfata noastra, care este usor de utilizat, fiind intuitiva si oferindu-va multe optiuni, iar serviciul nostru de asistenta client va sta la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.
  • Dupa acest prim pas, veti incepe sa va utilizati contul si veti putea sa va conectati cardurile de credit, puteti sa va finantati contul in numai cateva ore, sa trimiteti bani, sa primiti bani si chiar sa economisiti bani desfasurand toate aceste tranzactii! Astfel, veti putea plati noile servicii sau produse preferate cu noul nostru portofel electronic integrat.
  • In final, dupa ce va inregistrati pe platforma si incepeti sa utilizati contul, veti avea avantajul de a tine evidenta fiecarei tranzactii efectuate, astfel incat sa va puteti gestiona mai bine viata financiara!

NEWSLETTER

Introduceti adresa e-mail si veti primi ultimele noutati in fiecare saptamana!

Contact